FAURA REP LA VISITA DEL BUS LABORA

FAURA REP LA VISITA DEL BUS LABORA

junio 10, 2022 0 Por Finestreta de les Valls

El servei s’oferirà el dia 17 de juny, de 10 a 18 hores, al costat del Carrer de la Pilota.

 

 

El Bus Labora, un sistema itinerant que acosta els serveis d’orientació laboral a les localitats on no existix un Espai Labora, arribarà a Faura el pròxim divendres, 17 de juny. L’horari d’atenció al públic serà de 10:00 a 18:00 hores.

Amb esta iniciativa, Faura s’incorpora a l’itinerari del bus Labora i facilita que la ciutadania del municipi puga accedir als tràmits que hui dia s’han de dur a terme de manera presencial a l’Espai Labora de Port de Sagunt.

En concret, gràcies a aquest servei la ciutadania podrà, entre altres utilitats, revisar el seu currículum (autoentrevista), renovar el DARDE, rebre orientació laboral, informar-se sobre cursos i inscriure’s en aquestos.

Amb esta iniciativa, l’Ajuntament de Faura continua apostant per millorar l’ocupabilitat i la formació de les persones del municipi, proporcionant-los les eines necessàries per a aconseguir-ho.

L’arribada del bus Labora ha estat possible gràcies a l’adhesió de l’Ajuntament de Faura al conveni subscrit entre el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per afavorir el desenvolupament i posada en marxa de dos punts mòbils a la Comunitat Valenciana.

En aquestos punts mòbils, es presta atenció personalitzada tant a les persones inscrites com a demandants d’ocupació als Centre Labora com a les persones no inscrites que estiguen interessades en els serveis que presta Labora amb l’objectiu de millorar l’empleabilitat de la ciutadania.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial