Dins de la política, no consisteix en dir que si a tot.

Dins de la política, no consisteix en dir que si a tot.

septiembre 14, 2021 0 Por Finestreta de les Valls

Antonio Sanfrancisco Meseguer

Alcalde de Benifairo de les Valls

 

La política, i dins de la política, la municipal no consisteix en dir que si a tot allò que veïnes i veïns, associacions o grups polítics demanen o proposen. Quant es governa es prenen decisions, sempre considerant atendre al veïnat, i no sempre aquestes decisions son favorables a les demandes.

Des de l’equip de Govern de l’Ajuntament de Benifairó de les Valls s’hem oposat a les dues últimes propostes dels Partits de l’oposició perquè pensem que no eren propostes que beneficiaren a les dones de Benifairó i sens qualifica de masclistes o paternalistes, donant a entendre que ells son la veu de les dones.

Creiem que la proposta de gratuïtat dels materials per al període, tant per a la gent que no disposa de recursos econòmics com per a la gent de enormes ingressos, no està justificada. Pensem que la idea de la grauitat va contra els fonaments bàsics de la redistribució de la riquesa: el que més té ha d’aportar més i qui necessita ajuda, perquè te menys recursos, té que rebre ajudes proporcionals a la seua condició econòmica. No té sentit que ningú pague res per aquests productes quant hi ha gent que es beneficia de la gratuïtat mentres presumís indecentment de la seua capacitat econòmica.

L’altra proposta d’aquests Partits demanava que les dones que treballen per l’Ajuntament disposen de permís retribuit en els moments que tenen greus molèsties degudes al període. Aquest dret no està reconegut a ningun país occidental (si que existeix a països de característiques ultra-masclistes com Japó, Corea o Taiwan) però nosaltres pensem que els drets no han de tenir sexe i, per això, tant les treballadores com els treballadors municipals, en cas de malaltia justificada, disposen d’aquest benefici, i tenen permís laboral retribuït. La realitat del nostre Ajuntament es que Dones i Homes, per igual, fan ús d’aquest dret.

Tenim que lamentar que aquests Partits de l’oposició cada vegada tenen més coincidències en el seu plantejament, i sols tenen en comú, ideològicament, el desig que els Socialistes no tinguem la majoria i que tinguem que Governar baix el seu control.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial